Dijssel BV Installatiebedrijf P A van den  035-6012472   CV aansluiten | Oude combi ketel vervangen en nieuwe huren of kopen. Storing na onderhoud met intergas.

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Soest en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Laanstraat 34
3762KD Soest
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Al meer dan 40 jaar maatwerk
Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Wat wij doen:
P.A. van den Dijssel bv is een installatiebedrijf dat al meer dan 40 jaar alles op het gebied van installatiewerk uitvoert en staat dan ook voor maatwerk; hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Elke klus behandelen wij met uiterste zorg en bekwaamheid. We zijn een veelzijdig bedrijf wat klaarstaat voor particulieren en bedrijven om hen zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn!

De centrale verwarming van uw huis moet comfortabel zijn, waardoor u in een aangenaam klimaat thuiskomt. Uw verwarming zorgt ook vaak voor het warme water in uw woning. Schakel daarom een specialist in voor advies en installatie van uw cv-ketel.

Of u nu een acuut probleem heeft met uw verwarming, of dat u advies wil over bestaande of nieuwe cv-ketels, P.A. van den Dijssel bv is uw partner. Al jarenlang zijn wij expert in cv-installatie, advies over cv-ketels en spoedreparatie aan verwarmingen. Als Nefit comfortdealer hebben wij van dat merk zelfs alle onderdelen "op de plank liggen zodat u nooit in de kou of zonder warm water hoeft te zitten.

U kunt bij ons ook terecht voor radiatoren; vloerverwarming; decorradiatoren; wandverwarming; warmtepompen e.d.

Nieuw zijn de zeer energiezuinige gelijkstroompompen voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming. Hiermee bespaart u al snel enkele honderden euros!!

Naast de zeer zuinige cv-ketels leveren wij ook zonneboilers om nog zuiniger met uw gas om te springen. Zie hiervoor ook onze pagina over zonne-energie.

U hoeft nog maar één naam en één nummer te onthouden, voor al uw verwarmingszaken.

Sanitair

P.A. van den Dijssel bv onderhoudt; levert en installeert al uw sanitair. Vraag naar de voordelige sanitair oplossingen. Installatie van uw sanitair dient zorgvuldig te gebeuren. Niets in huis wordt zo intensief gebruikt als uw keuken en badkamer. Kies daarom voor de specialist. Bel direct, wij staan voor u klaar. Ook voor zaken als reparatie aan toilet; keukenkraan of de aanleg van een buitenkraan draaien ze bij van den Dijssel hun hand niet om.

En het milieu?

Bij al het werk dat door van den Dijssel gedaan wordt staat het milieu centraal. Te denken valt aan een besparende boiler in uw keukenkastje of waterbesparende kranen en douchekoppen.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Een klein mankement kan grote gevolgen hebben! Het is belangrijk dat uw dak in uitstekende conditie verkeert! Wij herstellen alle soorten dakbedekking.

Service:
24-uurs service, Gratis offerte, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Afzuigsystemen en ventilatiesystemen, Airconditioning, Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Loodwerk volgens norm monumentenzorg, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Merken:
Nefit