Ten Hove Projecten BV  0546-540830   CV aansluiten | Oude combi ketel vervangen en nieuwe huren of kopen. Storing na onderhoud met intergas.

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Almelo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
THP is een allround dienstverlener op het gebied van montagecapaciteit in Twente. Vanuit onze kantoor in Almelo worden grote en kleine organisaties op maat bediend. THP voorziet haar klanten van personeel voor tijdelijke en permanente functies.

Naast het bieden van diensten van een grote kwaliteit en flexibiliteit, vinden we een prettige en veilige werkplek belangrijk bij THP. Door het voldoen aan de vereisten van de VCU checklist geven we hier op systematische manier vorm aan. Daarnaast zijn onze medewerkers ons kapitaal, en bieden wij hen de juiste arbeidsvoorwaarden zodat dit ten goede komt voor de continuiteit van onze klanten.

Naast de arbeidsvoorwaarden kunnen de medewerkers zich bij ons ontwikkelen middels opleidingen. Onze monteurs zijn standaard uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschap zodat onze klanten niet onnodig hoeven te investeren. THP streeft er naar om bij elke opdracht de juiste kandidaat op de juiste plaats te krijgen. Die juiste match kan alleen gemaakt worden als wij weten wat onze klanten en medewerkers drijft. Deze drijfveer hopen wij te ontdekken bij een nadere kennismaking.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenVakgebied:
Beveiliging, Industrie

Aangesloten bij / Certificering:
NBBU, VCU bureau Veritas, SNA keurmerk, Erkend leerbedrijf