Selecteer provincie

Thomissen Bouwbedrijf  043-3671784   CV aansluiten | Oude combi ketel vervangen en nieuwe huren of kopen. Storing na onderhoud met intergas.

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Maastricht en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Lavasbeemd 8
6229WT Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Complete badkamers, verbouwingen, verbouwen, installatie, badkamers, ontwerpen, alle metselwerken.

Bouwbedrijf Thomissen is al jaren lang toonaangevend in de regio en bouwt uw badkamer geheel compleet met eigen personeel,u heeft dus maar een aanspreek persoon die alle vragen correct en vlledig beantwoord.

De douche vandaag de dag is een aparte welness geworden mat zijn waterval sproeiers en inbouwkranen en inloopdouche,daar is een aparte aanpak voor nodig.Je bouwt zoiets maar beter in een keer goed!!

Wat zijn uw ideeën?

De verbouwing van een badkamer kan veel redenen hebben. Misschien heeft u net een huis gekocht waar u helemaal verliefd op bent, alleen de badkamer is nog niet naar uw zin. Mogelijk woont u al enige tijd in een huis waarvan de badkamer nu echt opgeknapt moet worden. Of wellicht heeft u wel gespaard of een erfenis gekregen en ziet u een nieuwe badkamer als een goede investering.

Voordat u nu enthousiast begint met het slopen van uw oude badkamer, is het goed om voor uzelf vast te stellen wat u wilt. Blader woonbladen door om ideeën op te doen. Scheur fotos uit van badkamers die naar uw smaak zijn. En vraag aan vrienden en familie of u een kijkje mag nemen in hun badkamer. Bedenk ook dat de nieuwe badkamer bij de rest van het huis moet passen.

Maak een schets

Maak eerst een schets van uw nieuwe badkamer. Een ruitjesblok kan hierbij goed van pas komen. Geef op de schets aan wat de plaats wordt van de nieuwe douchecel, het bad, de wastafel en eventueel het toilet. Maar ook wat u in gedachten heeft voor de vloer en of u bijvoorbeeld tegels of spatvaste verf op de muur wilt.

Gebruik potlood voor deze schets, want uw eerste ontwerp zal lang niet altijd de beste oplossing blijken.

Een professioneel ontwerp

Gespecialiseerde sanitairwinkels bieden u ook vaak de mogelijkheid om een binnenhuisarchitect een ontwerp te laten maken. Hiervoor betaalt u een kleine vergoeding of zelfs helemaal niets wanneer u het sanitair voor nieuwe badkamer bij deze winkel koopt.

Als u een aannemer in de arm neemt

Laat u de verbouwing uitvoeren door een aannemer? Maak dan een afspraak met één of meerdere aannemers en vraag hen een offerte voor de werkzaamheden af te geven.

Het voordeel van het werken met een aannemer is dat u zelf veel minder tijd kwijt bent aan zaken als het aanvragen van eventuele vergunningen en dat u de aannemer erop kunt aanspreken wanneer een loodgieter of tegelzetter zijn werk niet goed uitvoert. Voor alles dus Bouwbedrijf ThomiService:
Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Plafond

Service:
Offerte

Diensten:
Aanbouw, Aanbouw / verbouw, Onderhoud, Renovatie, Schadeherstel, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Badkamer, Badkamers, Bestrating, Carport, Constructietekening, Dakgoot, Dakgoten, Dakkapel, Dakkapellen, Dakterras, Dakwerk, Deuren, Garage, Keukens, Kozijnen, Metselwerk, Ramen, Restauratie, Sanitair, Stukadoren, Toilet, Verlichting, Verwarming, Vloerverwarming, Woningen

Doelgroep:
Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
iDeal