Selecteer provincie

AA Installaties Maastricht  043-3520599   CV aansluiten | Oude combi ketel vervangen en nieuwe huren of kopen. Storing na onderhoud met intergas.

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Maastricht en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Eburonenweg 11
6224HT Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een jonge zelfstandige dynamische onderneming die sinds 1994 actief is op de Limburgse markt. Momenteel bestaat ons team uit zo'n 15 werknemers. Werkzaam als servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur en binnendienstmedewerkers.

AA-installaties is een volledig gecertificeerd installatiebedrijf. Wij verzorgen de installatie en onderhoud van onder meer warmtepompen, zonneboilers, LTV- & PV- systemen, koel- systemen, luchtventilatie- systemen en lage temperatuur verwarmingssytemen.

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp en uitwerking van uw plannen op installatiegebied, waarbij kwaliteit voorop staat. Duurzame energie en nieuwste technologie is voor ons een uitdaging !

Het verhelpen van storingen in uw verwarmings- en warmwaterinstallaties en het plegen van onderhoud hieraan kunt u door onze servicedienst laten uitvoeren. Onze servicedienst is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur 's morgens tot 16.30 uur 's middags.

Aan onze klanten met een servicecontract bieden wij de mogelijkheid om buiten werktijden de band in te spreken, hieropvolgend neemt de dienstdoende monteur z.s.m. contact met u op.

AA-Installaties kan er middels het plaatsen van energiezuinige apparatuur voor zorgen dat uw bedrijf of woning in aanmerking komt voor energie subsidies. Zo profiteert u niet alleen van optimale kwaliteit en service, maar tevens van de korting die energie subsidies te bieden hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Door onze centrale locatie kunnen wij werkzaamheden verrichten in heel Zuid-Limburg, en zelfs ver daar buiten.Merken:
Nefit

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni, Stek, SEI