Selecteer provincie

Loodgietersbedrijf Gardenier  033-2773347  

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Scherpenzeel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Vlieterweg 52
3925GC Scherpenzeel gld
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Na jaren in loondienst loodgieter te zijn geweest begon het ondernemershart van Steven Gardenier te spreken en in 1977 begon hij voor zichzelf met loodgietersbedrijf Gardenier. Een jaar na de start van de eigen onderneming werd hun derde telg geboren. Het was een kereltje die naar de naam Gijs zou gaan moeten luisteren.

Gijs zag het werk van zijn vader en zag dat het goed was, dat het een mooi beroep was en wilde dit zelf ook kunnen en leren. In een aantal jaren stak Gijs zo erg veel op van zijn vader en zijn vader deelde de jarenlange ervaring met hem. Ondertussen koos Gijs voor een opleiding tot loodgieter. In het jaar 2004 was de tijd rijp om het niet alleen maar meer samen met zijn vader te doen maar om ook de verantwoordelijkheid te gaan delen. Een vof werd opgericht en dat was ook meteen een stap in de richting om eens het loodgietersbedrijf over te nemen.

Op de historische en mooie datum 1-1-2011 heeft Gijs Gardenier het loodgietersbedrijf helemaal overgenomen en zet het werk als vertrouwde huisinstallateur vol verve verder.

Eind 2012 is loodgietersbedrijf Gardenier met een tweede website het www opgegaan. In alle jaren heeft het loodgietersbedrijf zoveel haarden en kachels geplaatst dat we vonden dat dit een eigen plek nodig had. Ook bij haarden en kachels is het juiste advies, een stuk maatwerk, perfecte en veilige installatie en vertrouwen erg belangrijk.

Door de jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en later als mede eigenaar heeft Gijs zoveel kennis opgedaan dat hij uw ideale partner is voor al uw loodgieters werkzaamheden in en om het huis en bedrijf.Service:
Online offerteaanvraag

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Deskundig advies, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Gasaansluitingen , Gasleidingen, Geisers, Haarden en kachels, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Verwarming, Vloerverwarming, Waterleidingen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Merken:
Nefit, Remeha