Installatiebedrijf Jacobs BV  0488-428954  [email protected]

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Randwijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bredeweg 25
6668AR Randwijk
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Gas/onderh/cv/sanitair/dakbedekking

http://www.installatiebedrijfjacobs.nl

Wat wij doen:
Installatiebedrijf Jacobs BV uit Randwijk voorziet in alle loodgieterswerken, CV- en ketelinstallaties en levert en monteert eveneens complete badkamers. Zowel binnen als buiten de regio.

Voor passende oplossingen en een professionele toepassing en voltooiing van een groot aantal loodgieters -en installatiezaamheden zijn wij uw partner bij uitstek. Hebt u problemen met uw CV, ketel, lekt uw kraan of wilt u een nieuwe ketel en leidingen plaatsen? Ons bedrijf is er voor u. Ook voor onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden kunnen wij u helpen. Ons team van specialisten staat u bij met raad en daad en voorziet u altijd van duidelijk en helder advies. Zij werken daarbij snel en efficiënt en stellen uw wensen en eisen voorop. Voor al uw sanitaire voorzieningen hebben wij eveneens de specialisten in huis die u kunnen bijstaan en deze op doelgerichte wijze kunnen installeren, repareren en onderhouden. Wij verzorgen tevens dakwerk zoals zinken dakgoten en bitumeuze dakbedekking. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het dienstenpakket met betrekking tot onze loodgietervoorzieningen uit Randwijk.

Ons installatiebedrijf werkt altijd met duidelijke prijsafspraken. Dit schept helderheid in de samenwerking tussen beide partijen. U weet wat u kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Eerlijk en overzichtelijk. Ons team levert daarbij steevast hoogwaardige service in alle loodgieterwerkzaamheden in Randwijk en binnen en buiten de regio. Wij streven als bedrijf hier absoluut naar. Het is natuurlijk zaak dat de werkzaamheden op correcte en volledige wijze worden uitgevoerd, maar het is minstens zo belangrijk dat de servicegerichtheid van een zelfde kwaliteit is. Het versterkt elkaar immers. Voor een totaalpakket van diensten en service zijn wij uw partner.Diensten:
badkamers, cv- en ketelinstallaties, Installeren, loodgieterswerken, Onderhoud

Specialisatie:
Dakbedekking, Dakgoten