Selecteer provincie

Aanpak Rioolontstopping  0344-661699  [email protected] CV aansluiten | Oude combi ketel vervangen en nieuwe huren of kopen. Storing na onderhoud met intergas.

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Kapel-Avezaath en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Twee Sluizen 5
4016DC Kapel-Avezaath gem Buren
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Aanleg, Ontstoppen, Stankopsporing
Camera inspectie, Grond- & Straatwerk

mobiele telefoon : 06-46076572

http://www.aanpak.eu

[email protected]

Wat wij doen:
Aanpak Rioolontstopping verzorgt rioolreiniging en - ontstopping, camera inspectie, tuinaanleg en -onderhoud, bestratingen, grondwerk, steigers, beschoeiingen en bouw werkzaamheden.
In 1993 is Rob Herkströter begonnen met onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en terreinen voor zowel particulieren als bedrijven. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgebreid met Aanpak Rioolreiniging. Samen met een team van enthousiaste werknemers zijn wij in staat om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u uit te voeren.

Rioolreiniging en ontstopping.
Met behulp van hoge druk en mechanische veren zijn wij in staat om verstopte leidingen van 32 tot 200 mm, te ontstoppen en reinigen. Hiervoor beschikt ons bedrijf uit Tiel over servicebussen met een hoge druk unit met watertank en diverse verenmachines. Ook zijn deze bussen uitgerust met een mobiel camerasysteem, zenderdetectie, waterstofzuiger en freesapparatuur. We hebben de meest voorkomende pvc op voorraad, zodat we in staat zijn om uw probleem snel op te lossen.

Camera-inspectie.
Voor het inspecteren van leidingen hebben we een draagbaar inspectiesysteem. Dit systeem bestaat uit een inspectiecamera die geschikt is voor leidingen met een doorsnede van 70 tot 150 mm. Ook voor leidingen met een doorsnede van 20 tot 70 mm beschikken wij over draagbaar inspectiesysteem.

Tuinaanleg en Onderhoud.
Naast rioolreiniging en ontstopping kan Aanpak uit Tiel ook de aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin verzorgen. Indien gewenst maken we gezamenlijk met u een tuinontwerp. Bouwkundige elementen in uw tuin zijn een mogelijkheid, u kunt dan denken aan tuinmuren, tuinhuisjes, natuursteenbewerking en allerlei andere objecten. Bij wateroverlast kunnen we verticale drainage verzorgen, mogelijk in combinatie met de aanleg van een waterpartij. Tevens leveren wij heesters en haagplanten uit eigen kwekerij.

Bestratingen en Grondwerk.
Voor het grondwerk hebben we onze eigen kranen, rupskruiwagens, tractoren, spit- en freesmachines en diverse andere machines en gereedschappen. We verzorgen de aanleg en reparatie van bestratingen en verhardingen rond woningen en bedrijfspanden.

Steigers en Beschoeiingen.
Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een beschoeiing of steiger.

Bouw.
Of het nu gaat om een renovatie, een verbouwing of aanbouw, bij ons bent u aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht voor timmeren, metselen, stukadoren en betegelen. Wij verrichten zowel het kleine werk als grote projecten.Service:
Gratis offerte, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Badkamer, Camera-inspectie, Dakgoten, Freesapparatuur, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Mobiel camerasysteem, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen, Waterstofzuiger , Zenderdetectie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving