Krelo Installatiebureau  026-4455089  

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Rietgrachtstraat 6
6828KD Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Installatiebureau Krelo b.v is een erkend installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service! Wij zijn volledig gecertificeerd op gas- en watergebied.

Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van gas, water, sanitair, cv, zink, dak en ventilatie.
Daarom maken wij geen verschil tussen de service bij het repareren van een kraan of het aanleggen van een complete installatie.

Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg, integendeel, wij lossen ze vakkundig voor u op, daarin ligt immers onze kracht. Ons bedrijf is thuis in zowel de particuliere- als de zakelijke markt.

Installatiebureau Krelo b.v levert al meer dan 20 jaar, een breed scala aan producten en diensten, die in verschillende vakgebieden kunnen worden onderverdeeld: loodgieterswerk, verwarming, dakwerk, ventilatie, energiebeheersing, onderhoud en service.

Ieder heeft zijn eigen wensen als het gaat om wooncomfort, wij komen dan ook graag bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn en zullen deze vertalen in de voor u meest geschikte cv installatie dan wel ketel. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Een radiator in een woning vinden de meeste mensen niet sierlijk maar lastig. Het liefst worden ze dan ook weggestopt. Dit gaat vaak weer ten koste van het comfort. Er zijn vele soorten radiatoren op de markt die comfort en sierlijk uiterlijk combineren. Vraag vrijblijvend advies of een offerte.

Gasinstallaties
Gas, water en elektriciteit zijn tegenwoordig zo'n beetje vanzelfsprekend aanwezig in elke woning.
Wij, als erkend installateur, zorgen ervoor dat u veilig en zonder problemen van uw gasvoorziening gebruik kunt maken. Dit door gebruik van de juiste apparatuur. En door uw installatie regelmatig te controleren en vakkundig uit te breiden, zodat ze volledig voldoen aan de wettelijke, maar zeker uw eisen.

Dakbedekking
De juiste dakbedekking op een dak is van groot belang.Er zijn veel soorten dakbedekking. Maar niet iedere dakbedekking is geschikt op elk dak. De ondergrond en de verblijfsruimte spelen een grote rol in de keuze van de bedekking en de bijbehorende isolatie.

Riolering
De riolering in een woning en onder de grond zie je niet maar wordt dagelijks gebruikt, de aanleg van een riolering is dan ook zeer belangrijk. Het plaatsen van een vet afscheider bij restaurants en horeca gelegenheden is verplicht zodat het vet niet in het gemeente riool wordt geloosd. De putten verzamelen het vet wat na verloop van tijd wordt verwijderd en afgevoerd door een deskunSpecialisatie:
Dakbedekking, Sanitair

Diensten:
Installeren, Onderhoud

Merken:
Intergas, Nefit, Remeha

Aangesloten bij / Certificering:
Sterkin, Erkend leerbedrijf