Selecteer provincie

Schokker Installatie- en Loodgietersbedrijf G  0561-613780  

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 CV monteurs werkzaam in Wolvega en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Grindweg 147
8471EJ Wolvega
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd GRATIS voordat u koopt )
Ontvang CV monteurs offertes ✓ Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Installatie- en Loodgieters bedrijf G. Schokker is een landelijk erkend bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in zowel de particuliere- als de utiliteitsmarkt. Wij zijn een vakkundig en innovatief bedrijf dat onze expertise door de jaren heen heeft bewezen bij verschillende projecten in zowel de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Met onze KOMO certificering staan wij garant voor een hoogwaardige en duurzame installatie van top kwaliteit.

Mocht u op zoek zijn naar een installatie en/of loodgietersbedrijf voor u nieuwbouw of verbouwing? neem dan contact met ons op via het volgende nummer: 0561-613780.

Keurmerk Veilig Thuis.

Twijfelt u aan de veiligheid van u huidige installatie of wilt u uw woning laten keuren? Neem dan contact met ons op voor een keurmerk "veilig wonen". De zekerheid van een deugdelijke en veilig installatie geeft u de mogelijkheid om zonder twijfels optimaal van u woning te genieten.

Waar bestaat deze keuring uit?

NTA 8025 beschrijft een methode om te bepalen of een bestaande technische installatie of een voorziening in woningen voldoet aan het minimale veiligheidsniveau. Hierin worden zowel de elektra-, gas- als leidingwaterinstallaties en voorzieningen meegenomen.

Daarbij wordt gekeken naar de gebouw- en gebruikersgebonden zaken. Dat wil zeggen: de wandcontactdoos, maar ook het verlengsnoer dat wordt gebruikt in de woning; de gasleiding, maar ook het gasfornuis. De NTA 8025 - in de volksmond bekend als "APK-Woningen" - levert het basisgereedschap voor een ieder die deze inspecties opdraagt, uitvoert en/of beoordeelt.

Service:
Gratis offerte, Digitale showroom

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Afzuigsystemen en ventilatiesystemen, Airconditioning, Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen, Luchtbehandelingsinstallaties, Warmtepompen, Dakbedekking kunststof en bitumineus

Aangesloten bij / Certificering:
KOMO